Trainerswissel

Omdat Frans Vloemans de functie als hoofdtrainer nog moeilijk kon combineren met zijn professionele verplichtingen, werd in samenspraak met het bestuur overeengekomen dat hij een stap opzij zou zetten. Zolang er geen vervanging gevonden werd bleef hij beschikbaar als hoofdtrainer. Uiteindelijk bleek vorige zondag de laatste wedstrijd voor Frans als hoofdtrainer tegen FC Zwaneven, en hopen we dat de strijdlust die onze spelers op het veld brachten hem toch met een goed gevoel doen afscheid nemen van zijn functie!

We kunnen vandaag aankondigen dat vanaf deze week het bestuur een akkoord heeft afgesloten met Gert Raeymaekers, die voorheen aan de slag was bij KSK Kasterlee uit onze reeks. Gert is een heel ervaren coach, die voordien ook al fraaie resultaten boekte met ploegen zoals Retie en St. Dimphna. Gert zal bij KFC Linda Olen nog steeds kunnen rekenen op Bob Van Houtven en Herman Nijs.

In naam van de club willen we Frans Vloemans dan ook nog bedanken voor zijn onmeetbare inzet binnen de club! Frans zal zich vanaf heden nog steeds actief inzetten voor onze club, om achter de schermen de nodige ondersteuning te bieden, wat met zijn ervaring in het voetbal zeker van pas zal komen!

Verder wensen we Gert alle succes om samen met onze leeuwen ons dit seizoen te leiden naar een plaats in de rangschikking waar we thuis horen!!

 

#SamenMakenWeEenClub #DeWegIsVooruitEnNaarBovenInDeRangschikking