KVV Rauw SP. - KFC Linda Olen: Einduitslag 4-0

Een uitwedstrijd op zaterdagavond, de dag was met goed weer heel aangenaam en het team en supporters konden maar hopen dat het resultaat ook zo aangenaam zou zijn!

De selectie van de kernspelers werd door blessures en schorsingen opnieuw een zware oefening en de tactische voorbereiding op de tegenstander des te meer. Aan motivatie geen gebrek bij de spelers, dus hopen dat het tussen de lijnen goed uitvalt. Kort na de start van de wedstrijd kwamen we goed weg wanneer Brok de voorzet vanop rechts niet kon afwerken. Op het kwartier zijn we echter al op achtervolgen aangewezen, wanneer opnieuw Brok op voorzet van rechts de 1-0 wel weet binnen te frommelen. Enkele minuten later zet Jarne Van Vlerken aan de overzijde goed voor maar niemand is op de juiste positie om binnen te trappen. Op minuut 20 verdubbelt Rauw hun voorsprong. De bal wordt zonder bedreiging perfect achteruit gelegd en Van Cauwenbergh kan de bal heerlijk binnen trappen, 2-0. We zijn nog niet goed bekomen, of enkele minuten later kwam de 3-0 al koud geserveerd. Een vrije trap werd aan de kleine baklijn afgeleverd en de ingelopen Vandegaer tikte de bal tegen de netten. Dit wordt dus een helse opdracht om dit nog op te buigen. Zeker als je weet dat we in het verdere verloop van de eerste helft wel wat (halve) kansen bijeen spelen, én we het ook nalaten om open kansen af te werken.

In de kleedkamer moet alles dan maar duidelijk gesteld worden, en de tweede helft moet dit maar omgebogen worden. We starten de tweede helft met de druk naar voor en opnieuw krijgen we enkele mogelijkheden om de aansluiting te scoren. De keeper zit er echter meermaals gepast tussen, en wanneer Van Reet van Rauw op de tegenaanval onze verdediger en keeper kan verschansen, staat de 4-0 op het bord, al na 3' in de tweede helft. Om dit recht te zetten moet alles natuurlijk ook mee zitten, en jammer genoeg kunnen we in onze acties te weinig efficiëntie op het plein brengen momenteel. Inzet kunnen we genoeg tonen, maar aan het doel van de tegenstander missen we de killersmentaliteit, en aan de andere zijde slikken we te gemakkelijk tegendoelpunten. 5 minuten voor einde wordt Tanguy Vanhove ook nog van het veld gestuurd na zijn tweede gele kaart voor een overbodige tackle.

We blijven met 6 op 21 achter met een zuur gevoel in de maag. Hopelijk kunnen we volgende week in de thuiswedstrijd tegen KFC Turnhout B opnieuw een overwinning uit de brand slepen!

Doelpunten: 15' 1-0 Paul Brok, 20' 2-0 Mathias Cauwenberghs, 23' 3-0 Loïc Vandegaer, 48' 4-0 Ron Van Reet

Kaarten: KFC Linda Olen: Tanguy Vanhove 2x geel, Rauw SP: Jente Van Rooy

Wissels: 46' Yannick Leirs voor Daan Jacobs, 53' Jasper Vivijs voor Kevin Verswijvel, 64' Tist Peeters voor Rik Vermeulen

#SamenMakenWeEenClub #SupportersOpPost