Het is stil waar het niet waait

De tweede in de rangschikking ontving ons voor de 26e wedstrijd van dit seizoen. De heenwedstrijd op Olen Jaarmarkt hadden we thuis weten te verzilveren, VV Laakdal stond sinds vorige week op de derde stek na hun zege tegen Kasterlee, dus dat we een moeilijke verplaatsing tegemoet gingen, dat wisten we.

Er moest dan ook alles uit de kast gehaald worden om deze partij in ons voordeel te beslechten, maar na 18' keken we tegen een 1-0 achterstand aan. De kansen die we wisten bijeen te spelen konden echter niet benut worden, en zo gingen we met deze tussenstand de rust in.

Na de rust werd op enkele minuten de wedstrijd echter in een quasi definitieve plooi gelegd, wanneer Laakdal twee keer scoorde via Convalle na een kwartier spelen. Enkele minuten later prikte Joachim Heremans de 3-1 tegen de netten, maar het zette geen zoden aan de dijk. In de 90e minuut sloeg Convalle met zijn derde van de partij nog eens toe. Jammer genoeg een 4-1 nederlaag, die ons met de winst van Herenthout, Noordstar en Mol in de rechtertabelhelft van de rangschikking zet, weliswaar met evenveel punten als Mol op de 9e stek.

Komende zondag wacht ons opnieuw een loodzware opdracht, want de tweede in de reeks FC Zwaneven komt op bezoek. Met 17 gescoorde doelpunten in de laatste 5 wedstrijden kan je moeilijk anders vermoeden dan dat ze in een goede vorm zitten.
Supporters op post!!

#SamenMakenWeEenClub #SamenSterk