Transfernieuws

Het seizoen 2018-2019 is nog volop bezig, en iedereen zal recent de berichten wel gezien hebben van spelers die onze club op het einde van het seizoen zullen verlaten. De spelers waarvan we op dit moment weten dat ze onze club gaan verlaten willen we in de eerste plaats bedanken voor hun jarenlange inzet, hun strijd om elke week de kleuren van Linda te verdedigen, en deel uit te maken van onze club en alles wat onze club heeft gemaakt in de voorbije seizoenen.

 Xander Pironet verlaat na 6 seizoenen KFC Linda Olen voor Witgoor Dessel.

 Robin Marien was sinds 2014-2015 Linda-boy en gaat in het komend seizoen aantreden bij Noordstar.

 Jens Van Roosbroeck ruilt na 4 seizoenen het geel-groen voor het wit-blauw van Noordstar.

We wensen hen veel sportief succes in hun verdere voetballoopbaan, en onze paden zullen elkaar nog wel kruisen.

Koe bij de horens pakken

Het hoofdbestuur is zich uiteraard heel bewust dat wanneer dergelijke sleutelspelers de club verlaten, het uitermate belangrijk is om deze meer dan waardig te vervangen. Zo kunnen we jullie vandaag al volgende inkomende transfers aankondigen.

Zico Van Rooy
Lille, 19 jarige talentvolle aanvaller
Nicholas Van Looy
VC Herentals, aanvallende flankverdediger, foto
Roy Cannaerts
Ex Oosterzonen, 22 jarige middenvelder / verdediger
Brent Lavrijsen
ASV Geel, beloftevolle 19 jarige flankaanvaller
Daniel Guijo Velasco
Helmond Sport (NL) tot 2015, 34 jarige aanvaller / middenvelder, foto
Brent Vervoort
Lille, 20 jarige polyvalente aanvaller

Linda Olen streeft in het transferbeleid naar een gezonde mix van ervaring en jeugdig enthousiasme voor volgend seizoen. We vinden het ook belangrijk om de eigen jeugd verder op te leiden tot waardige spelers van de eerste ploeg, een weg die we dit seizoen al zijn ingeslagen.

Volgende ervaren en talentvolle spelers hebben ondertussen hun verlengd verblijf bevestigd, zodat we volgend seizoen met een stevig uitgebalanceerd elftal aan de aftrap zullen staan.

van links naar rechts op de foto, bovenaan beginnend
Brent Hendrickx, Jasper Vivijs, Kevn Verswijvel, Maarten Michiels, Mathias Moelans, Niels Hoefnagels, Stef Juressen, Tanguy Vanhove, Daan Jacobs, Jef Hendrickx, Lennert Smolders, Mathias Ceulemans, Pieter-Jan Spaepen, Robbe Raeymakers, Tist Peeters, Jarne Van Vlerken, Kaïn Vissers, Lex Hermans, Rik Vermeulen, Senne Schepers, Zou Hakimi

Persbericht transfers 2019-2020

Op deze manier leggen we de fundering om verder te bouwen aan een voetbaltechnisch en enthousiast Linda Olen waarbij  mentaliteit en enthousiasme hoog in het vaandel staat.