Neus aan het raam

Na ons gelijkspel vorige week tegen de leider Zandhoven was het deze week opnieuw een belangrijke wedstrijd tegen VV Laakdal, op dat moment tweede in de stand. Dat we de drie punten moesten thuis houden is een even grote zekerheid als dat het zal regenen op Olen Jaarmarkt.

 We waren dan ook van bij de start baas op het veld, en na 10 minuten wisten we dit te vertalen naar een 1-0 voorsprong, via Niels Hoefnagels. Na 25 minuten werd de score verdubbeld door Jens Van Roosbroeck. Je zou kunnen denken dat het van een leien dakje gaat, maar op slag van rust lukte VV Laakdal in de aansluitingstreffer. Genoeg om de alertheid terug aan te wakkeren en met de juiste motivatie uit de kleedkamers te komen na de rust.

De 3-1 werd door Xander Pironet op aangeven van Jens Van Roosbroeck binnengetrapt. De vreugde was van korte duur want nog geen minuut later was het al 3-2. Dat onze aanvallers in een productieve verdelende bui waren, mocht blijken wanneer de ingevallen Robbe Dillen opnieuw op aangeven van Jens Van Roosbroeck de 4-2 beheerst voorbij de keeper trapte. We zouden nog enkele onbenutte kansen kunnen becommentariëren, maar gezien de verklaring ervoor zelfs deze reporter zijn petje te boven gaat, focussen we vandaag graag enkel en alleen op het positieve, en dat is dat we opschuiven naar de derde plaats, op 1 punt van Exc Vorst en 4 punten van Zandhoven, na dit weekend ook nog steeds leider.

Volgende week gaan we op verplaatsing naar Zwaneven, dat dit weekend verloor van Kasterlee. Een gebeten hond is altijd gevaarlijk, dus ook nu zijn we opnieuw verwittigd. Het harde werk ter voorbereiding van de komende wedstrijd is vanaf vandaag al van start gegaan!!

#samenmakenweeenclub #supporteroppost #voetbaleenfeest