Puntjes op de i

Met een verplaatsing naar FC Punt-Larum duurt de voorbereiding langer dan de rit erheen. Van bij de aftrap waren we er klaar voor, want binnen de 10 minuten zette Brent een ferme aanval op, speelde Daan aan die knap de 0-1 binnen trapte.

De kansen bleven zich opstapelen voor onze geel-groene leeuwen, maar de keeper van de FC Punt-Larum, een oude gekende van KFC Linda Olen, Alexander Van Olmen had een paar goede reflexen in zijn mouwen zitten, en behoedde zo een grotere achterstand. Het kon niet uitblijven, want op het half uur werd de bal mooi terug gespeeld op Sander Engelen die vanuit de tweede lijn knap de 0-2 tegen de netten trapte.

Tweede helft kwamen we terug uit de kleedkamers en op de 10e minuut toverde Daan een actie op links uit zijn voeten, legde terug op Lex Hermans die onhoudbaar de 0-3 in de winkelhaak binnen trapt.  Lex zijn dag kon niet meer stuk wanneer hij op de 20' achter het steunbeen Zou aanspeelt, die zich daarop vrijkapt en de 0-4 scoort. Op voorzet van Robbe Belmans kon Brent de 0-5 ei zo na scoren, maar een voet van de tegenstander stak daar een stokje voor.

Op het halfuur mocht Mathias Moelans zijn debuut maken voor KFC Linda Olen na blessureleed dat bijna anderhalf seizoen duurde. 5 minuten later moest onze goalie zich echter gewonnen geven, wanneer de aanvaller van FC Punt Larum de voorzet vanop links binnen tikt. Kort voor het affluiten krijgt Punt nog de kans op de 2-4 via strafschop maar onze goalie, Robbe Raeymaekers stopt de penalty. Een knappe 1-4 zege voor onze reserven!!