Reserven zetten de toon

Met de komst van de tweede in de rangschikking, KVC Oostmalle en de 2 op 9 in de laatste 3 wedstrijden was iedereen gewaarschuwd dat het 5 voor 12 was. Met verschillende kwetsuren zowel onder de seniors als U21 én de wedstrijd 's avonds van het eerste elftal moest er creatief gezocht worden naar een oplossing om de drie teams met voldoende spelers aan de start te krijgen. De voorafgaande 2-1 zege van de U21 was al een opsteker, en ons team pakte hun wedstrijd met de nodige maturiteit op het veld vast. 

Na de 1-0 gescoord door Placca kwam Oostmalle met wat meer druk opzetten, en een discutabele hands leidde tot strafschop, die werd omgezet en zo werd het 1-1. Ons team liet de kopjes niet hangen, en net voor rust werd het 2-1 via Zou. Perfecte timing om te scoren, dat kan je wel zeggen.

Na de rust bleef iedereen er hard voor strijden, en dankzij die inzet van het volledige team konden we de 3 punten thuis houden. Een dikke opsteker voor deze strijders, en meteen ook een goede repetitie voor de wedstrijd van het eerste team later op de avond tegen Blauberg.

Op het einde van het weekend konden we alleen maar tevreden zijn, want geen enkel team van KFC Linda Olen had verloren!! Topprestatie van iedereen!!