De strijd verloren maar

niet de oorlog, met die les zijn we van Vorst teruggekomen. Na twee tegendoelpunten in de eerste helft moet je natuurlijk met de juiste peptalk en dito moed uit de kleedkamers komen.

Daar hadden onze spelers dan ook gretig gebruik van gemaakt. Na een doelpunt van Tanguy Vanhove en de gelijkmaker vanop de stip via Xander Pironet leek het mogelijk om de 3 punten nog te grijpen. Dat was echter zonder de tegenstander gerekend, want kort voor het einde kregen we het deksel op de neus, en moesten we de eerste keer dit seizoen onze meerdere erkennen in de tegenstander, toch wat de einduitslag betreft. De zone van de waarheid is en blijft nog altijd in de buurt van het doel, en als de netten niet bol komen te staan, dan kan je geen aanspraak maken op de overwinning, jammer genoeg.

De mosselen werden naderhand lekker geserveerd, en waren de gepaste maaltijd (of de vol-au-vent of de stoverij of de curry worst met frietjes) om dit verlies door te slikken.

Volgende week ontvangen we FC Gierle thuis om 15u. We zien jullie uiteraard allemaal graag om ons opnieuw naar de overwinning te supporteren.

#samenmakenweeenclub