De eerste 3 punten verzilveren

Het was een zonnige tweede zondag van september. Onze 'VAR' nam terug plaats op het dak, terwijl de spelers zich aan het opwarmen waren voor deze tweede competitiewedstrijd. We ontvingen KFC Pulle. De promovendus hadden vorige week een gelijkspel behaald, en zullen op ons grasveld de strijd aangaan voor 3 punten.

We begonnen de wedstrijd redelijk goed, de druk hoog houden was de opdracht. Het was echter KFC Pulle die ons met de neus op de feiten drukte, want na 20' scoorden ze vanuit de tweede lijn met een heerlijke speer, 0-1.
Het was wachten tot de 36' toen Xander Pironet de buitenspelval omzeilde, op doel afging en de bal onder de benen van de keeper binnen trapte, 1-1, meteen ook de ruststand.

Uit de kleedkamers gekomen moeten de vitamientjes hun werk gedaan hebben, want al na 2' dribbelde Brent Hendrickx zich vrij op de 16, en knalde hij de 2-1 tegen de netten. Het was belangrijk niet in te dommelen op het plein, want dan kan je het deksel wel eens op de neus krijgen. We hielden goed stand, en op het einde van de wedstrijd kwamen we via strafschop op 3-1 door Robbe Dillen, na een penaltyfout op hem. De zege is opnieuw binnen, 6 punten staan op de teller en daarmee verzilverden we de belangrijke overwinning van vorige week. Goed begonnen is half gewonnen, dat stond er vroeger op het schoolbord op de eerste schooldag, wel dat zal misschien ook op het tactisch bord gestaan hebben van onze trainers!!