KFC LINDA OLEN vs VV LAAKDAL - Eindstand 0-2

Een wedstrijd tussen 2 teams met 1 op 6, op de dag dat het WK Wielrennen wordt gereden, en iedereen vurig hoopt op Wout voor Goud, het zijn de die hard supporters die dan langs de lijn staan (of degene die weten dat er ook koers op tv in de kantine is). Onze leeuwen moesten vertrouwen getankt hebben uit het punt dat we meegebracht hebben vorige week uit Punt-Larum, en moesten dat kunnen vertalen op het plein.

Lees meer

Mossel Drive-In

Op zondag 4 oktober 2020 organiseren we onze Mossel Drive In. Gezien de coronamaatregelen kan dit niet op de gebruikelijke manier gaan. Reserveer jouw portie via 'Mossel Drive-In'

Lees meer

FC PUNT-LARUM vs KFC LINDA OLEN - Eindstand 2-2

Een wedstrijd op zaterdagavond, een verplaatsing naar FC Punt Larum. Een accommodatie die het gros van de ploegen tot zelfs 1e provinciale kan doen likkebaarden, en een volgens velen getipte titelkandidaat als tegenstander, een prachtige nazomerse zaterdag, veel supporters van beide partijen aanwezig, kortom, een perfecte mix ingrediënten voor een boeiende voetbalavond.

Lees meer

KFC Exc Vorst - KFC Linda Olen - eindstand 5-2

Op zondag 13/09/2020 wordt voor onze geel-groene leeuwen de start gegeven van het nieuwe seizoen. Een seizoen dat overschaduwd zal zijn van begin tot einde door het coronavirus. In alles wat je nu doet of meemaakt, moet je met het virus rekening houden, én al minstens evenveel met de maatregelen die elke club en persoon hiervoor moet treffen. Maar genoeg daarover, onze leeuwen gingen het veld op tegen KFC Exc Vorst, met de bedoeling geen cadeaus uit te delen.

Lees meer