Oude bekenden

Dat FC Gierle in een goede flow zit, dat konden we uit hun recente resultaten afleiden, een 7 op 9. Dat betekende ook dat we gewaarschuwd moesten zijn, mede ook gezien hun trainer Jan Buylinckx twee seizoenen terug nog T1 was op Linda.

Lees meer

De strijd verloren maar

niet de oorlog, met die les zijn we van Vorst teruggekomen. Na twee tegendoelpunten in de eerste helft moet je natuurlijk met de juiste peptalk en dito moed uit de kleedkamers komen.

Lees meer

One beautiful Sunday

Het moet gezegd, rond deze wedstrijd werd alles in de weer gebracht om er een waar zondags voetbalfeest van te maken. Een derby met twee bevriende sponsors die de handen in elkaar slaan, op het veld meerdere sjotters die elkaar op én naast het veld heel goed kennen, supporters die ook onderling de sportieve vijandigheid op de juiste manier laten borrelen, en het enige dat je niet in de hand hebt, fantastisch weer was ook van de partij. En dan is het nog vurig hopen op een spetterende wedstrijd.

Lees meer

Eerste puntenverlies

Dat voetbal geen exacte wetenschap is, dat weten we ondertussen wel al. Zo kan je aan de leiding staan in het klassement, maar dat is geen garantie om drie punten mee te nemen bij elke ploeg.

Lees meer